FAQ

Hvad koster Telefonsvareren?

Det er gratis at være tilmeldt Telefonsvarer.
Det koster ikke noget, når et opkald viderestilles til telefonsvareren, medmindre der er tale om en ubetinget viderestilling af samtlige opkald.

Telefonsvarer i udlandet
Hvis du befinder dig indenfor EU, koster det ikke noget, når opkald stilles videre til Telefonsvareren. Det koster dog stadig noget at aflytte Telefonsvareren.

Hvis du i resten af verden modtager et opkald, som ikke besvares, men sendes videre til Telefonsvareren, så betaler du både for at modtage opkaldet og for viderestillingen tilbage til Telefonsvareren i Danmark. Der takseres for den tid der bruges, mens der indtales besked. Prisen for at modtage opkald i udlandet afhænger af, hvilket land du befinder dig i. Se de gældende udlandspriser under "Priser".

Vær opmærksom på, at en mobiltelefon er tilknyttet det netværk, som den er på, når den bliver slukket, indtil den bliver tændt igen, og at det derfor er vigtigt, at du slukker din mobil inden du rejser uden for EU og tænder din mobil, når du returnerer til Danmark.
Satelitopkald på færgerOvenstående gælder også hvis du er ombord på en færge eller lignende i udlandet, også selvom du befinder dig i EU.

Vi anbefaler, at du deaktiverer din telefonsvarer når du rejser uden for EU. Hvis du ønsker at afmelde alle viderestillinger skal du taste ##002# og "Ring Op"-tasten.

Tilbage